Zakelijk goedkoop bellen? Bespaar veel geld op je telefonie! – VoIP Bestellen

Verouderde telefooncentrale
Heb jij nog een traditionele telefooncentrale of heb je er ooit een gehad? Dan weet je hoeveel het kost om deze te onderhouden. Je weet dan ook dat je te maken hebt met upgrades, onderhoudskosten en mogelijke vervanging van de hardware. Dan spreken we nog niet eens over de indirecte kosten voor het onderhoud van het belplan, wat toen veel lastiger was dan tegenwoordig. Al met al zijn dit hogere kosten in arbeidsloon, hardware en software.

Nieuwe telefooncentrale

Nu hoor ik je denken.. moet ik dan een nieuwe telefooncentrale aanschaffen? Het antwoord is nee! Ook een gloednieuwe fysieke telefooncentrale brengt deze hoge kosten met zich mee, wat helemaal niet nodig is. De hardware kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Bedragen die je liever in je eigen portemonnee houdt, natuurlijk!

De oplossing: Unite in de Cloud

Wil jij niet meer geld pompen in arbeidsloon, hardware en software en je geld lekker in je broekzak houden? VoIP bestellen heeft een krachtige en eenvoudige oplossing: de Unite te lefooncentrale! goedkoop bellen vanaf een Cloud based telefooncentrale.

Zakelijk goedkoop bellen werkt

Als je voor deze oplossing kiest, breng je jouw telefonie onder bij onze server. Je bespaart alle kosten die gepaard gaan met een fysieke telefooncentrale en daardoor kan jij je geld lekker in je zak houden.

De Unite telefooncentrale van VoIP bestellen is eenvoudig via het internet beschikbaar. Je betaalt alleen nog maar een maandelijks all-in bedrag (lees meer over het all-in-tarief in tip 2) per gebruiker en je bent overal bereikbaar.

Met de snelle services van VoIP bestellen is het allemaal zo geregeld. Tegelijkertijd kan jij genieten van onze telefonie met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies van de Unite oplossing, die je er gewoon gratis bij krijgt.

Wij maken jouw transitie naar Unite telefonie zo soepel mogelijk. Zodat jij prioriteit kunt geven aan jouw werk.