Wat is automatische provisioning en hoe werkt het? – VoIP Bestellen

Van provisioning naar auto-provisioning
Veel vroege telefonieleveranciers installeerden de nieuwste distributie van Asterisk of de nieuwste GUI-up-versie van Asterisk die niet echt plug-and-play waren zoals de Yeastar S-Series .

Het was niet ongebruikelijk om een ​​heel weekend door te brengen met het opzetten van een klein kantoor, grotendeels als gevolg van het vervelende werk van het inrichten van elke telefoon. Dit maakte het beheer van de telefoons bijna onmogelijk omdat in veel gevallen bepaalde modellen telefoons (zelfs van dezelfde fabrikant) anders waren ingericht.

En met elke toevoeging, verplaatsing of wijziging werd het proces langer, vervelend en minder beheersbaar, waardoor het moeilijk was om problemen snel te diagnosticeren en te isoleren, laat staan ​​om elementaire dingen te doen, zoals het wijzigen van een extensie.

Toestellen met automatische provisioning
Alle toestellen van VoIP bestellen zijn uitgerust met Auto-Provisioning. VoIP bestellens VoIP-telefoon registratie – inclusief configuratie van de handset – heeft een lange weg afgelegd sinds de begintijd van VoIP.

Hoewel bijna elke VoIP-telefoon handmatig kan worden geconfigureerd door naar het IP-adres te bladeren en de webinterface van de telefoon te gebruiken, leidt dit tot een verhoging van de kosten vanwege de tijd die is gekoppeld aan het invoeren van al die gegevens terwijl u van de kast naar de aanmelding op kantoor gaat elk van de telefoons van gebruikers. Om nog maar te zwijgen van de vertragingen en andere problemen veroorzaakt door gegevensinvoer fouten.

Met VoIP bestellen is handmatig configureren nu verleden tijd. Vandaag, als je eenmaal op het kantoor van de klant bent en je je nieuwste toestellen -telefoonsysteem bij de hand hebt, is het unboxen het moeilijkste deel van het opzetten van de telefoons!

Unite Centrale van VoIP bestellen staan altijd bekend om hun steun aan een groot aantal VoIP-telefoonfabrikanten. We moedigen deze fabrikantrelaties aan om hun deelname aan te moedigen met als doel een vlotte en eenvoudige implementatie voor installateurs van telefoonsystemen en hun klanten te garanderen.

Voorkom stress met automatisch provisioning

Met VoIP bestellen Auto-Provisioning kunnen gebruikers stress voorkomen en de tijd voor het configureren van ondersteunde en gecertificeerde eindpunten verkorten.Auto-Provisioning registreert telefoons automatisch bij de Unite Centrale en stelt u in staat ze te configureren binnen de web interface van de VoIP toestel om dingen zoals wachtwoorden en extensies en alle bijbehorende gebruikers- of groepsinstellingen te veranderen.Op voorwaarde dat u het MAC-adres van de telefoon hebt, kan automatische provisionering worden gedaan vanuit de webinterface. U hoeft niet langer aanwezig te zijn in het kantoor van de klant om deze wijzigingen aan te brengen, omdat u vanaf elke beveiligde internetverbinding toegang hebt tot het telefoonsysteem met uw beheerdersreferenties.Zodra de telefoon is aangesloten op het netwerk en het IP-adres voor de telefoon zich registreert in de Unite Centrale op MAC-adres, voert het netwerk een handshake uit waardoor de telefoon kan instellen en een extensie kan geven.