Premium functies – VoIP Bestellen

Onze krachtige Premium functies

Voeg unieke Premium functies toe aan je online telefooncentrale en vergroot de mogelijkheden om met klanten en collega’s in contact te komen. Optimaliseer bedrijfsprocessen en de bereikbaarheid van je hele bedrijf.

SMART IVR

Configureer geautomatiseerde keuzeopties. Geef bijvoorbeeld de beller de optie om het klantnummer in te voeren en of stel een andere vraag in het keuzemenu.

Fax to e-mail

Ontvang en verstuur faxen via je e-mail inbox. Wanneer je een fax ontvangt wordt deze in een e-mail als pdf-bestand meegeleverd. Faxapparaten zijn verleden tijd.

CRM-koppeling

Volledige koppeling tussen je telefonie, online telefooncentrale en eigen CRM-systemen. Roep klantkaarten op in de vorm van een pop-up en koppel gegevens.

Bedrijfsnaamherkenning

De Unite telefooncentrale herkent direct welk bedrijf jou belt en geeft de naam weer in het display van je telefoon, webphone of mobiele telefoon.

Notifier

In geval van calamiteiten spreek je een mededeling in en bereik je telefonisch tientallen, honderden of duizenden personen tegelijkertijd.

Wall display

Een VOIP Bestellen dashboard dat als hulpmiddel wordt gebruikt om belangrijke telefoon statistieken en analyses in realtime visueel weer te geven op een tv.

Pager

Doe een real-time aankondiging aan één of meerdere collega’s via de luidspeaker van hun apparaat. De eenzijdige oproep wordt automatisch tot stand gebracht.

Intercom

Inbellen op één of meerdere apparaten en direct een two-way verbinding tot stand brengen. Het gesprek wordt automatisch aangenomen.

SIP Trunk

Wanneer je zelf een fysieke telefooncentrale hebt kunnen wij een SIP-Trunk oplossing bieden. Geniet van de voordelen van VOIP Bestellen met je eigen telefooncentrale.

Desktop bellen

Eén revolutionair systeem voor desktop bellen, videobellen, vergaderen en call beheer. Gebruik je desktop en laptop om mee te bellen - ideaal voor flexwerken.

Schakelaar

Bellers doorlopen een andere route in je belplan wanneer deze functie wordt ingeschakeld. Handig wanneer je even niet telefonisch beschikbaar bent.

Telefonische Captcha

Bellers dienen telefonisch een willekeurige reeks cijfers in te voeren om te bepalen of er sprake is van een menselijke gebruiker. Ideaal om telefonische bots tegen te houden.