Over ons – VoIP Bestellen

Over VoIP bestellen

Wij geloven dat communicatie en bereikbaarheid van essentieel belang zijn voor ieder bedrijf. In een wereld waar iedereen 24/7 online is moet je altijd en overal bereikbaar kunnen zijn.


Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, flexibele en innovatieve producten en diensten voor betere bereikbaarheid.

Wij bieden totaaloplossingen voor communicatie, hosted VoIP, telefoonnummers, breedbandverbindingen, wifi en installatie.

Plug and play

Onze IP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Waarom voor ons kiezen?

VoIP bestellen neemt jouw zorg voor de juiste oplossing uit handen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de onderliggende technologie, protocollen of verbindingen.

Uiteindelijk wil je met jouw bedrijf telefonisch bereikbaar zijn en moet iedereen kunnen bellen zoals ze gewend zijn.

Krachting online portaal

In het online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je telefooncentrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

Internet telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je telefooncentrale uitbreiden door nummers en gebruikers toe te voegen.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant. In de meeste gevallen gewoon maandelijks opzegbaar.

Zorgeloos bellen

Met onze telefonie kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!